EN DE NL PL
more informations here ...

uitstekende ligging en perfecte bereikbaarheid van alle diensten; accommodatie in twee luxe appartementen
more informations here ...

een appartementencomplex in de schone natuur en accommodatie in comfortabele bergappartementen

SPECIALE AANBIEDING - LAST MINUTE
11.01. - 25.01.2014

Boek accommodatie tussen 11.01.-2014/01/25 voor de prijs van 2.000, - CZK / dag / hele appartement

KRIJG EEN KORTING TICKETS VOOR 30% VAN (6 DAGEN) SKIPASS. (ALL WINTER SEIZOEN).


 Wij bieden u accommodatie in de comfortabele, in stijl ingerichte bergappartementen in het hart van het Reuzengebergte. U kunt kiezen uit twee mogelijkheden – u vindt onze appartementen in de twee meest attractieve centra, die ideaal zijn voor een actief door te brengen vakantie: op het recreatieterrein in Horní Mísečky, of rechtstreeks in het centrum van het schilderachtige bergstadje Špindlerův Mlýn – de appartementen Dalibor.
 Neem onze uitnodiging aan en laat u verwennen door de sfeer van de plaats, laat u bij ons volstromen met nieuwe energie, waarvan u de aanwezigheid bij elke stap kunt voelen. Het verblijf in onze appartementen zal zelfs de meest veeleisenden, die naar ontspanning in een rustig en gezond milieu verlangen, tevreden stellen. De indrukwekkende pracht en ruwheid van de natuur in het Reuzengebergte betekent voor u de garantie van aangenaam doorgebrachte vrije dagen.
  In welke tijd van het jaar u ons ook bezoekt, u vindt bij ons altijd een heerlijke natuur, interessante toeristische routes, de beste voorwaarden voor het skiën, de romantiek en gastvrijheid. Juist in onze appartementen kunt u de unieke gezinsvakantie van uw dromen, in welke seizoen van het jaar dan ook, doorbrengen.
Wij verheugen ons op uw bezoek.