EN DE NL PL

Accommodatie

 Voor onze gasten hebben wij de acoomodatie in twee riante comfortabel in stijl ingerichte bergapprtementen met gezellij zitje op balkoon in de zomer. Inrichting van de appartementen: TV/SAT, HiFi-toren (CD, MC, radio), DVD speler, wasgroger, haardroger, strijkijzer
Een kompleet ingericht keuken- en eethoek - koker met glaskeramische fornuis en heetluchtoven, koelkast, magnetroon, snelkoker, broodrooster, vaat, bestekken, droogdoeken etc..
In de appartementen zijn ook alle sanitaire en hygienische benodigheden ter beschikking (droogdoeken, vloeibaar zeep, toiletpapier, etc.
Aan alk appartement behoort een kamer voor opslag van fietsen en skiën, garageparkeerplaats op de begane grond van het gebouw.

Appartement 106

Ideaal voor accomodatie van 4 tot 6 personen (oppervlakte ong. 45 m2).
Omschrijving van het interrieur:
Voorkamer met ingebouwde kast, badkamer van wastafel en bad, zelfstandif WC, slaapkamer, woonkamer met keukenhoek, balkoon.
Samenstelling van bedden:
Slaapkamer voor 3 personen (tweepersoonsbed + een zelfstandig bed). In de woonkamer zijn twee andere opvouwbare bedden met mogelijkheid een extra bed bij de stellen voor de zesde persoon.
Parkeren:
een garageplaats gratis voor één auto.

Appartement 101

Ideaal voor accomodatie van 7-10 personen (oppervlakte 78 m2).
Omschrijving van het interrieur:
riante voorkamer met ingebouwde kast en kledingshoek, zelfstandige kleedkamer, badkamer met wastafel en bad, zelfstandig WC met kleine wastafel, twee slaapkamers, riante woonkamer verbonden met het eet- en keukenhoek, balkoon.
Samenstelling van bedden:
1. slaapkamer met drie bedden, 2. slaapkamer met drie t/m vier bedden. In de woonkamer is een uitklapbaar tweepersoonsbed en een opvouwbare bankstel voor andere twee personen.
Parkeren:
een garageplaats gratis voor twéé autos.