EN DE NL PL

Skien

Horní Mísečky biedt in de winter de ideale omstandigheden voor het skiën: alle skiliften zijn in bedrijf van november t/m mei, de hier aanwezige skipistes behoren terecht tot de beste in de Tsjechische Republiek. Het skigebied Horní Mísečky – Medvědín wordt dankzij de uitgebreide skipistes en niet beboste hellingen door vele skiërs uitgezocht, die van prettig en ongestoord skiën in de zon houden (met name in het voorjaar).
Rechtstreeks op de locatie van Horní Mísečky, letterlijk een paar stappen van onze appartementen wachten hier op de skiërs goed verzorgde skipistes van alle moeilijkheidsgraden (vanaf absolute beginners tot en met bekwame en veeleisende skiërs).
Er is een zeer goede zwarte en rode skipiste, die met name voor het sportief skiën is bestemd. Maar Horní Mísečky is ook ideaal voor beginners en gezinnen met kinderen. Er zijn onder andere ook vier skiliften op een bergweiland en skipistes voor beginners. De skipistes en skiliften zijn zodanig met elkaar verbonden dat het mogelijk is tussen de afzonderlijke skipistes te wisselen om werkelijk alle mogelijkheden van dit skiterrein uit te proberen. Als er weinig sneeuw op de pistes ligt, zijn er de sneeuwkanonnen, waarmee de sneeuwlaag nog duurzamer en beter kan worden gemaakt. De echte ski-enthousiasten kunnen ook het avond skiën uitproberen.
U zult beslist ook de snowtubing uitproberen. U kunt uw kinderen toevertrouwen aan de professionals in de skischool en u kunt u snowboarding leren kennen in de snowboard-school. Voor degenen die al met snowboarding vertrouwd zijn, staat hier een snowboardpark met eigen skilift ter beschikking. Natuurlijk kunt u hier ook ski, snowboard en andere uitrusting huren of de diensten van de skiservice gebruiken. De beginners uit alle leeftijdsgroepen kunnen kiezen uit het brede aanbod van slipcursussen in de skischolen.

Skiloop

Voor de aanhangers van de skiloop zijn de skilooproutes rond Horní Mísečky een echte delicatesse. Alle 40 km van de skilooproutes op de bergkammen van het Reuzengebergte worden dagelijks behandeld om de skisporen in orde te houden.
Op het terrein van het recreatiecentrum zelf en in de naaste omgeving bestaan er zodanige korte en langere rondroutes, dat zowel de wat minder getrainde als ook de veeleisende skiloop enthousiasten hun eigen „op maat gesneden“ route kunnen vinden. Bovendien kunnen de gasten rechtstreeks op het terrein van Horní Mísečky gebruik maken van een skiloopstadion ( 6 wedstrijdcircuits), dat bekend staat om de klassieke skiloopdisciplines. De skilooproutes van Horní Mísečky behoren terecht tot de beste in de Tsjechische republiek en worden ook gebruikt door onze bekende sporters.